Over

Knutselen met taal. Lees over woordspelletjes en taalgrappen. Stuur je eigen taalvondsten in. Elke week verschijnen de leukste vondsten in de rubriek: Taalvondsten.

Deze site vergezelt het boek Taal als een Jas over Carlijn en de anderen van de G-krachtclub.

In het boek logeren de kinderen bij een blinde man en ontdekken hoe het is om alleen maar te hóren hoe iemand is. Carlijns vrienden reageren allemaal anders.

De G-krachtclubleden spelen met taal. Lars is van de afkortingen. Sam van de plofklanken want die doet beat-box. Kelly en Carlijn verzinnen graag spelletjes. Op deze site staan fragmenten uit Taal als een Jas, het boek over de avonturen nadat ze vastzaten in de achtbaan.

Doel is dat deze site het home is voor alle kinderen die met elkaar taalvondsten willen uitwisselen.

 

 

Disclaimer voor taalalseenjas.nl

Claertje Frieke-Kappers verleent u hierbij toegang tot taalalseenjas.nl en publiceert op genoemde website teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden, ter bevordering van creativiteitsontwikkeling in het algemeen en van vindingrijkheid bij de taalontwikkeling in het bijzonder.

Claertje Frieke-Kappers behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Claertje Frieke-Kappers spant zich in om de inhoud van taalalseenjas.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op taalalseenjas.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Claertje Frieke-Kappers.

Voor op taalalseenjas.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Claertje Frieke-Kappers nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Claertje Frieke-Kappers en haar licentiegevers.

De inhoud van taalalseenjas.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd.