Disclaimer

Claertje Frieke-Kappers verleent u hierbij toegang tot taalalseenjas.nl en publiceert op genoemde website teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciƫle doeleinden, ter stimulering van (taal)creativiteit.

Claertje Frieke-Kappers behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Claertje Frieke-Kappers spant zich in om de inhoud van taalalseenjas.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op taalalseenjas.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Claertje Frieke-Kappers.

Voor op taalalseenjas.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Claertje Frieke-Kappers nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Claertje Frieke-Kappers en haar licentiegevers.

De inhoud van taalalseenjas.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens met hulp van de ICTRecht-disclaimergenerator tot stand gekomen.